Blue Studio

Din dorinta si pasiune pentru sport si sanatate, s-a nascut conceptul Blue Studio care a luat fiinta la data de 16 Mai 2011.

Ne aflam in zona de N-E a Capitalei, intr-o zona cu acces facil la tramvai, metrou si autobuz. Pozitionarea si profilul locatiei in care ne desfasuram activitatea ne permit sa observam minunata Natura – apusul, pesiajele mirifice ale fiecarui anotimp.

Suntem binecuvantati ca Salile Blue Studio ofera o energie pozitiva, oferind in cea mai mare parte a anului, lumina naturala. Blue Studio detine 2 sali, o sala este dedicata activitatilor Body Mind si cea de-a doua sala, dedicata claselor Cardio si Tonifiere. Toate activitatile Blue Studio sunt organizate in clase de grup, sub supravegherea celor mai dedicati si pregatiti antrenori.

Blue Studio este locul in care cei care i-au trecut pragul, au devenit prietenii nostri. Te invitam sa socializezi cu oamenii care impartasesc aceleasi bucurii si aceeasi iubire pentru miscare ca si noi, care au aceleasi cautari si intrebari, care doresc sa si recastige echilibrul psihic si fizic, care cauta drumul spre a fi constienti si prezenti in tot ceea ce fac. Pentru ca atunci cand suntem constienti de lucrurile pe care le facem, acestea capata valoare si ne transforma la nivel psihic si fizic.

Inca nu te-am convins? Noi suntem siguri ca vrei sa ne cunosti si sa participi la clasele noastre.Te invitam pe la noi! Un consultant va sta de vorba cu tine si o sa te ghideze spre ceea ce ar putea raspunde nevoilor si intrebarilor tale.

Pe curand!

ECHIPA

Andreea Coste

Instructor

BODY WORKOUT, ABS, BUTT& LEGS, STRENGTH CARDIO, HATHA YOGA, FUSION PILATES, YOGA 4 BACK, STEP TONE, TOTAL BODY WORKOUT, STRETCH RELAX YOGA