“If you don’t use it, you lose it!” Toti ne nastem Yoghini!

Happy Baby este o asana pe care toti am facut-o cand eram copii, toti ne bagam picioarusele in gura sau stateam cu ele peste cap! Si aceste aptitudini, au fost pierdute odata cu trecerea anilor. Yoga nu este un sport!

Yoga nu este despre cat esti de flexibil, nu inseamna sa-ti atingi varfurile, ci despre ce ai invatat despre tine pe acest drum pana ajungi sa le atingi.

Yoga este pentru orice om, indiferent de varsta, de gradul de mobilitate, de pregatirea fizica sau de starea psihica! Nu este un stil de yoga care sa se potriveasca tuturor, fiecare are nevoie de altceva, in functie de personalitatea lui, de stilul de viata sau de starea de sanatate. Undeva, exista o Yoga care te poate ajuta!

Yoga te poate ajuta sa fii mai sanatos, mai prezent, mai constient de viata si respiratia ta, si te poate duce la echilibrul pe care toti incercam sa il obtinem. Toate formele de Yoga ne ajuta sa devenim mai sanatosi fizic, mental, emotional, chiar si spiritual.

Cand imbatranim ne pierdem elasticitatea musculara, oasele se degenereaza, fascia nu ne mai da aceeasi abilitate de miscare. Yoga ajuta in mentinerea acestor calitati si in intarzierea procesului de imbatranire. Nu incetati sa cautati si sa incercati lucruri care v-ar putea duce la un alt nivel in evolutia voastra spre starea de bine si implinire!

“Daca spui ca nu esti destul de flexibil petru yoga, e ca si cum ai spune ca nu esti destul de murdar pentru un dus”.